Kamis, 15 November 2012

hasit zajímavý výzkum dokument s názvem; "M

Když Mubarak spadl z milosti v Egyptě revoluci během arabského jara, mnozí se jednalo o jaký druh nové vlády může převzít. Někteří navrhl, že od armády byl většinou v řízení a přátelé se Spojenými státy, které jsme měli čeho bát. Navíc, ekiosku.com beli mnoho z těchto vysokoškoláků, kteří začali revoluce byly také umírněné muslimy nebo poměrně liberální, přijetí všech náboženství. Ostatní spekulanti navrhl, že Muslimské bratrstvo může převzít, a měli bychom být opatrní co přejeme pro v novém režimu.

Mnoho řekl, jsme neměli starat o to, a že všechno bude v pořádku. Dnes převzala Muslimského bratrstva, a věci nejsou tak hladké, jak jsme doufali, a bratrstvo je velmi dobře organizovaná a dobře zakořeněné politicky. Oni jsou v kontrole, dělají pravidla, a to je způsob, jakým to bude v budoucnu nějakou dobu. Co to znamená pro Spojené státy a naše diplomatické úsilí? No jsme byly poněkud rebuffed Muslimského bratrstva a žádal, aby laskavě výnos jejich pravidla.

By samozřejmě chtěli mít peníze, i nadále proudit v, a uvědomují si, že mají na starosti Suezský průplav, a požadují, aby jsme posílejte jim finanční pomoc pokud chceme být jejich přátelé. Cokoliv, co by snad dohodou za cenu. Kde jsem přišel z toho se nazývá vydírání, ale na Blízkém východě to je samozřejmostí, a možná je na čase, který jsme na to zvyklí. Když prezident Barack Obama do Egypta a udělal skvělý projev, za který získal Nobelovu cenu míru, to bylo před revolucí, která skončila v bratrstvo převzetí.

Rand Corporation uhasit zajímavý výzkum dokument s názvem; "Muslimské bratrstvo, jeho mládí a důsledky pro americké angažmá," Jeffrey Martini, Dalia Dassa Kaye a Erin York. Podle zprávy, je rozdělení Muslimské bratrstvo mládeže a;

"Děti nemohou stát full-rozvinutou členy organizace, ale může přičlenit bratrstvo prostřednictvím organizace skautského programu. Když dosáhnou střední školy, mohou být začleněny do studentské sekce MB a začít proces stane full-rozvinutou členy organizace. V každém z Egypta guvernorátů je sekretariát a sekretář mládeže je pověřen posílení vazby mezi mladší členy, nábor nových členů a připravovat mládež strany pro budoucí vedení."

Zpráva a RAND Corporation výzkumu papír nezmínil, že interakce mezi mládeží a vedení je podobný starověkého Řecka tradici, pokud jde o lepení. To je však říci. Jak víte, že prezident Obama je v pořádku s vedoucí úlohu Muslimské bratrstvo v Egyptě a metody se používají k udržení takové vedení postupem času, jak on je uvedeno v komentářích během jeho cesty Středního východu.

Ne všechny Muslimské bratrstvo mládeže mají tendenci spolu s zřízení Senior Muslimského bratrstva. Některé otázky běžně tento orgán, přesto, ti, kteří konec dál nenajde sami členové bratrstva v budoucnu, ale může skončit život time politické opozice. V mnoha jde snad bychom měli být opatrní, co jsme si pro, příště je povstání nebo revoluce někde ve světě. Dříve, než se vylíhnou, ani bychom měli očekávat příznivý výsledek bychom neměli počítat naše kuřata.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar