Rabu, 14 November 2012

Un alt nume el ar putea fi numită o Para-marin, ca

Am văzut grade diferite de nebunie, dar nu pot spune de fapt ceea ce primit de mine de a revizui această unitate de rupere la sol de o fortăreaţă în mişcare. Este un arsenal mobil-de-un-un fel care combină prezidenţiale confort, precum şi inginerie inovatoare. Totul este ambalate şi gata pentru a merge, dar nu la fel de rapid ca tine cred. Cu o accelerare de 15 secunde de la 0-60 mph şi o viteză maximă nu depășește 60 mph trebuie tyas mirasih mai mult decât suficient timp pentru a fi luat surprins ca aceasta trece: Acesta este unul din acele masini italiene sprinten, care trece cât mai rapid ca fulgerul intermitent înainte, vă pot spune că se aprinde intermitent nu!

Rezervorul de benzină

Acesta are suficient capacitate la fel de mult ca rezervor de un T-72, în acelaşi timp nu compromite pe de securitate. Rezervorul de benzină este blindat umplute cu spumă special concepute, care îl împiedică să explodează chiar dacă suferă o lovitură directă.

Accesorii de apărare

James Bond poate au o mitralieră echipate amfibieni-masina cu rulment plăcuţe de înmatriculare şi aparate de stropire ulei, dar nu poate ajuta, dar bow la Cadillac unul. Cu armură placată cu 8-inch grosime usi, viziune de noapte aparat de fotografiat, pompa-acţiune puşti, tunuri de gaze lacrimogene şi un driver fereastra dur suficient pentru a rezista armura-piercing gloanţe, un duş cu mitraliera pe 31 decembrie ar descuraja aceasta. În interior este un centru de comunicare în tabloul de bord cu GPS tracking sistem, un sistem de stingere a incendiilor în cizme, precum şi o alimentare cu oxigen. Conducătorului fereastra este singura care se deschide, dar nu mai mare de trei centimetri. Există, de asemenea, sticle de sânge preşedintelui la bord în cazul în care el are nevoie de o transfuzie de urgenţă.

Caroserie

-Lovi - căldură - de căldură şi a lovit din nou. Nu, acest lucru nu este un corp de fier fierar falsificate. Este o combinaţie tehnice de duritate dublă din oţel, aluminiu, Titan şi plăci ceramice chiar să te desparţi de proiecţii posibil. Cadillac pe şasiu este o armat de cinci-inch placă de oţel, care se execută sub masina pentru protecţie în cazul puţin probabil de o bombă fiind locul de dedesubt. Armura pe corp este atât de gros ea are greutatea de o uşă cabină pe un avion Boeing 757, şi oţel atât de puternic ca un dinozaur ar nu-l dacă se aşeză pe el.

Interior

Auto interior scaune patru pasageri cu o partiţie de sticlă, şi numai Preşedintele are un comutator pentru a reduce aceasta. Preşedintele are, de asemenea, un comutator de panica instalate care pot folosi pentru a chema ajutor şi scaunul său are un pachet executiv featuring un ori-departe desktop, laptop calculator cu internet Wi-Fi, telefon prin satelit de artă şi o linie directă de la vice-preşedintele şi pentagon. Oops, am uitat aproape - este, de asemenea, conectat la telefon.

Şoferul

Un alt nume el ar putea fi numită o Para-marin, ca el este instruit de către CIA pentru a face faţă în cel mai exigent de conducere situaţii. La un moment dat Allen Iverson a condus echipa la victorie cu un braţ vătămate; Presupun că Cadillac pe şoferul ar face mult mai mult.

Anvelope

Anvelopele sunt Kevlar-armat, shred şi puncţie rezistente, cu otel jante sub care permite circulaţia chiar dacă cauciuc este criticat departe.

Toate spus şi făcut, Cadillac unul rămâne masina pentru a bate!

Alte fapte:

Pret: £300,000
Lungime: 18 metri
Motor: 6.5 litri
Înălţime: 5 ft 10 în
Economia de combustibil: 8 mile la galon
Viteză maximă: 60 km/h
Accelerare: 15 secunde de la 0-60 mph

Tidak ada komentar:

Posting Komentar